Terug naar overzicht

Enorme stijging in vraag naar veranda’s en overkappingen

Enorme stijging in vraag naar veranda’s en overkappingen

Een vakantie in Italië, Spanje of naar Azië zit er nog niet in, mensen zijn huiverig om te vliegen mocht dat in de komende weken weer mogelijk zijn dus is in vele gezinnen de aandacht verlegd naar het verbeteren van tuin en woning. Het buitenleven staat centraal. Niet alleen door het heerlijke weer van de afgelopen weken maar met name omdat we ook steeds meer in en rondom het huis verblijven door de corona crisis. 

In Google Trends is de stijging naar tuinhuizen en veranda’s heel duidelijk te zien, zie de afbeelding hieronder.
 

Google Trends Veranda

Bij Postmus Tuinhuizen, leverancier van tuinhuizen, overkappingen, veranda’s en carports kunnen bezoekers in de showroom in Valkenburg (Zuid-Holland) zich vergapen aan veranda’s, tuinhuizen en krijgen ze met een 3D ontwerp direct inzicht hoe een tuinhuis of veranda in hun eigen tuin er uitziet. Online kan men echter ook op https://www.postmus-tuinhuizen.nl/ hun tuinhuis ook zelf ontwerpen. 

Vakantie in eigen tuin is in feite de zomervakantie van 2020 voor vele Nederlanders. Maar dan wel eentje waar je met een veranda, tuinhuis of overkapping ook in de jaren die erop volgen nog veel plezier aan beleeft!

Bij Postmus  helpen we u graag met het vervullen van uw droom veranda of overkapping. Kom langs  in onze showroom in Valkenburg (Voorschoterweg 6a), maak alvast een afspraak via  071 – 4013444 of stuur een mailtje naar info@postmus-tuinhuizen.nl.
 

tuinhuis met veranda


veranda met overkapping en tuinhuis