Terug naar overzicht

Kies voor een staycation en vier vakantie in eigen huis en tuin

Kies voor een staycation en vier vakantie in eigen huis en tuin

De vakantieperiode staat weer voor de deur maar half Nederland is er nog niet uit. Wordt het naar het buitenland of kiezen we in deze Corona tijd voor een vakantie in eigen land? De staycation is wellicht de oplossing: het vieren van vakantie in eigen huis en tuin!

Waarom kiezen voor een staycation?

Vakantie staat voor niets hoeven, heerlijk ontspannen en genieten. Stress kan je gestolen worden en ook op files zit je niet te wachten. Laat staan dat je je druk wilt of moet maken over Corona of het dragen van mondkapjes. De staycation is geboren!

Vakantie in eigen huis en tuin is zo gek nog niet. Om de staycation tot een succes te maken kies je ervoor je tuin of terras van een nieuwe impuls te voorzien zodat je het echte vakantiegevoel ervaart. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Door het laten plaatsen van een tuinhuis met overkapping of een veranda. Hiermee geef je jouw tuin een volledig nieuwe look en uitstraling. Ook het aanschaffen van nieuwe meubels , plantjes en tuinverlichting zorgt voor een extra sfeerimpuls en een boost voor je staycation.

Kiezen voor een veranda met of zonder tuinhuis

Wanneer je de tuin echt wil restylen en ook na deze zomer wilt blijven genieten van het buitenleven is een veranda, tuinhuis of combinatie een duurzame oplossing. Voor zowel grote of kleine(re) tuinen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van standaard oplossingen tot maatwerk en van laten bouwen tot zelf aan de slag gaan. 
 

Staycation in de veranda

Staycation vieren in de tuin

Bij Postmus laten we d.m.v. een 3D ontwerp direct zien hoe een veranda of tuinhuis er in uw tuin komt uit te zien. In onze showroom kan je je laten inspireren door de aanwezige modellen en informeren we je over de mogelijkheden.

inspiratie in de showroom

Vakantiegevoel is ook tot rust komen

Vakantie staat voor velen van ons voor rust. Buiten zijn in eigen tuin geeft vaak een rustgevend gevoel. Toch zijn bij niet iedere tuin de elementen groen, meubels en licht goed op elkaar afgestemd. Zorg er dan ook voor dat in de staycation periode dit goed wordt ingeregeld. Voldoende groen, zandkleuren en antraciet gecombineerd met hout zorgt voor de juiste kleuren en uitstraling waar menigeen op zoek naar is.
 

Tuinmeubels kiezen die bij je tuin én bij jou passen

Tuinmeubels zijn enorm belangrijk voor de uitstraling van je tuin. Kies je voor een moderne of strakke tuin dan zorgt een loungeset met een aluminium onderstel voor een frisse look. Robuuste meubelen, zoals een mooie lange teakhouten tafel, zijn ook sfeermakers die je tuin net dat beetje extra geven. Het gaat erom dat je kiest voor de meubels die passen bij de uitstraling en het ontwerp van je tuin. Kom je daar niet direct uit kom dan langs in de showroom in Valkenburg. Onze tuinontwerpers geven je via een 3D ontwerp een kijkje in het realiseren van een nieuwe tuinTuinmeubelen

Parasols, ligzakken en vuurtafels zijn niet alleen functioneel maar verhogen ook de sfeer en uitstraling van uw tuin. De vuurhaarden van Cosi, zoals onderstaande Cosiglobe bruner white, zijn hier een mooi voorbeeld van. 


Vuurhaarden van Cosi

Licht in je tuin

Licht is enorm belangrijk in je tuin want zonder licht wordt het ’s avonds moeilijk genieten van je tuin en het buitenleven. Licht brengt niet alleen sfeer in je tuin maar is natuurlijk ook functioneel van aard. 

Voor het lezen van een boek tot het afruimen van de tafel en het lopen naar je woonhuis. Het plaatsen van je lichtbronnen is geen sinecure en dient weloverwogen plaats te vinden. Wat breng je onder de aandacht in de avond, welke paden ga je verlichten etc. Ook belangrijk, hoe verzorg je de aanleg en hoe zorg je ervoor dat het zo onderhoudsvriendelijk wordt aangelegd?

licht en sfeer in de tuin

Ben je op zoek naar extra hulp bij het creëren van uw staycation, ben je op zoek naar een veranda of tuinhuis of kunnen wij je helpen met het restylen van jouw tuin neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!


Postmus
Voorschoterweg 6a
2235 SH Valkenburg zh
Tel: 071 401 34 44
E: info@postmus.nl