Terug naar overzicht

Een schuur voor in iedere tuin

Een schuur voor in iedere tuin

Waarom kiezen mensen voor een houten schuur?

Een van de grote voordelen aan de houten schuren van Postmus-Tuinhuizen is dat u uw eigen inrichting kan bepalen. Omdat u zelf kan bepalen hoe groot uw schuur wordt, kan er van te voren rekening gehouden worden met wat u binnen in de schuur wilt plaatsen. Er zijn diverse constructies mogelijk om bijvoorbeeld van uw houten schuur een werkplaats te maken of juist een veilige stalling voor uw fietsen. Wij raden u dan ook aan om tijdens het ontwerp goed na te denken aan het mogelijke gebruik van de ruimte in de houten schuur.Het voordeel van een schuur op maat

Voor iedere tuin is het mogelijk om een houten schuur te creëren. U heeft daarbij de keuze om geheel zelf een ontwerp te maken in de configurator van onze leverancier of u neemt contact met ons op. Zodat we u kunnen informeren en adviseren bij het ontwerp van uw eigen houten schuur op maat. De mogelijkheden binnen een op maat gemaakte houten schuur zijn enorm. Zo kan u o.a. kiezen uit diverse kleuren, verschillende mogelijkheden in dakbedekking of misschien wilt u wel een ruime houten overkapping aan uw schuur.

Houten schuur, bouwen of laten bouwen

Bij Postmus-Tuinhuizen bieden wij door middel van een goed ontwikkeld bouwsysteem een stevige constructie van de houten schuur aan. Ondanks dat er geen spijkers en schroeven worden gebruikt, is het bouwsysteem bijzonder stevig en stabiel. Tevens wordt daarmee ook rekening gehouden met de natuurlijke werking van het hout, zodat het hout altijd in goede conditie is.

                                               

Zo kan u uw houten schuur geheel zelf in elkaar zetten, er zal bij ieder geleverde houten schuur een uitgebreide handleiding toegevoegd worden. Zodat u geheel zelf uw houten schuur in elkaar kan zetten. Bent u nou niet zo handig? Niet getreurd, het is ook mogelijk om uw houten schuur op te laten bouwen door ons. Wij raden u dan aan, om bij het bestellen aan te geven dat u de houten schuur graag wil laten plaatsen door ons. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.