Terug naar overzicht

Het moderne tuinhuis bouw je met het paneelsysteem van Lugarde

Het moderne tuinhuis bouw je met het paneelsysteem van Lugarde

U kunt bij ons terecht voor tuinhuizen en blokhutten in verschillende vormen, afmetingen en met verschillende daken. We bouwen tuinhuizen volgens verschillende systemen maar sinds begin 2020 is hier een nieuw bouwsysteem aan toegevoegd: het panelensysteem.

Wat is het paneelsysteem?

Het paneelsysteem van onze huisfabrikant Lugarde is gebaseerd op wanden (panelen) die kant-en-klaar worden gefabriceerd in de eigen fabriek. De wanden zijn verkrijgbaar in 4 verschillende houtsoorten (douglas hout, vurenhout, Siberisch larikshout en steigerhout). Het unieke van deze bouwmethode is dat het tuinhuis door de pre-fab panelen bijzonder makkelijk is op te bouwen. U kunt dit zelf doen of u kunt ons hiervoor inschakelen. Aan uw de keuze!
 

tuinhuis uit panelensysteem van Lugarde


Tuinhuis bouwen met panelen

De wanden en palen zijn binnen enkele weken leverbaar en bij ontvangst kan het tuinhuis redelijk eenvoudig in elkaar worden gezet. Het systeem geeft u de mogelijkheid een tuinhuis tot 4 meter diepte en 20 meter breedte te ontwerpen. U kunt hierbij alleen kiezen voor een plat dak met of zonder overstek. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid staat uw tuinhuis binnen no-time in uw achtertuin!
 

Keuze uit vier houtsoorten

Bij het paneelsysteem kunnen de panelen (de wanden) bestaan uit verschillende houtsoorten. Elke houtsoort heeft haar eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Of u nu kiest voor Douglas hout of Siberisch larikshout alle houtsoorten zijn kwalitatief van hoogwaardig hout en zeer duurzaam. 

Verschillende wanden in uw tuinhuis
Binnen het paneelsysteem heeft u als particulier keuze uit een zestal verschillende panelen. Panelen om uw tuinhuis die vorm en uitstraling te geven waar u op zoek naar bent. We maken onderscheidt tussen de volgende panelen (wanden):

•    Een eenzijdig houtpaneel
•    Het houtpaneel
•    Een tweezijdig houtpaneel
•    Een isolatiepaneel
•    Een deur- en raampaneel
•    Een glaspaneel
•    Een lamellenpaneel

Deze panelen geven u de enorm veel mogelijkheden om te kiezen waar u uw tuinhuis wilt isoleren, van deuren en ramen wil voorzien en/of van lamellen wilt voorzien.

Tuinhuis met een lamellenpaneel

Wij adviseren u graag over de opties, praktijkvoorbeelden en zorgen er met de 3D configurator voor dat het een tuinhuis wordt dat uw dromen waarmaakt!

Kom langs in onze showroom in Valkenburg (Voorschoterweg 6a)  of maak alvast een afspraak via  071 – 4013444 of stuur een mailtje naar info@postmus-tuinhuizen.nl.