Terug naar overzicht

Blokhut met plat dak, terug van nooit weggeweest

Blokhut met plat dak, terug van nooit weggeweest

Tegels worden vervangen, een nieuwe tuin wordt aangelegd of er wordt een blokhut of tuinhuis geplaatst of vernieuwd. Het is eigenlijk een trend die al een jaar of drie aan de gang is.

Waarom? Waarschijnlijk omdat mensen anno 2019 steeds meer willen genieten van het buitenleven. Door te kiezen voor een blokhut met plat dak ben je in staat alle spullen zoals tuinstoelen, maaimachine, tafels, tuingereedschap e.d. netjes op te bergen. U hebt alles bij de hand en u kunt  optimaal kunt genieten van uw eigen tuin. 

Een blokhut met plat dak ziet er strak uit en past helemaal in deze tijd. Ze zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Met overkapping, met een enkele deur of dubbele deuren en zelfs met schuifdeuren. De blokhut is de afgelopen jaren duidelijk geëvolueerd en is weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest. 

Eén van de populairste klassieke blokhutten is de Weidum. Dit is een houten blokhut van 3 bij 2 m² met een dubbele glazen deur en raam. Het glas in de ramen is voorzien van HR++ glas en de wanden zijn gemaakt van gecertificeerd FSC en PEFC hout. Goed geïsoleerd en toch met voldoende ventilatie wanneer nodig.

Model Weidum, een klassieke houten blokhut met plat dak

Bij Postmus Tuinhuizen in Valkenburg (ZH) staan er diverse blokhutten in de showroom en kunt u  bovendien een blokhut of tuinhuis op maat en in 3D laten ontwerpen. Geheel vrijblijvend!