Terug naar overzicht

Met een tuinhuis op maat geniet u langer van het buitenleven

Met een tuinhuis op maat geniet u langer van het buitenleven

Het grote voordeel van een tuinhuis op maat is dat u een tuinhuis kunt laten ontwerpen dat voldoet aan al uw wensen en behoeften.  Samen met onze ontwerpers zorgt u ervoor dat het tuinhuis ook echt past in uw tuin. We houden rekening met de afmetingen van uw huis en tuin zodat de rust en sfeer behouden blijft.

Liefhebbers van het buitenleven willen steeds meer genieten van zowel het binnen- als buitenleven en we zien dat ook terug bij de vraag naar tuinhuizen op maat.

Een mooi voorbeeld is het tuinhuis hieronder. Het is een tuinhuis met schuifdeuren van glas waarvan u niet alleen in de zomer veel plezier hebt maar ook in de winter. ’s Winters blijft het ook qua temperatuur bijzonder aangenaam en heeft u toch het gevoel dat u buiten bent. In het voorjaar en de zomer beschermt  het tuinhuis met dak u tegen een heftige bui en/of de wind.

Ontdek de mogelijkheden op ontwerp uw eigen tuinhuis. Komt u er niet direct uit of wilt u een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook, bel ons op 071 – 4013444 of stuur een mailtje naar info@postmus-tuinhuizen.nl.

 

Tuinhuis op maat met glazen schuifdeuren.