Terug naar overzicht

Inspiratie voor de inrichting van uw tuinhuis

Inspiratie voor de inrichting van uw tuinhuis

De mogelijkheden van een tuinhuis zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Het gebruik als opbergruimte is verleden tijd, mensen willen steeds meer ruimte om dingen te kunnen doen. Waardoor een tuinhuis vaak wordt gebruikt als relax, werk of hobby ruimte in de tuin. De functionaliteit van het tuinhuis kan zo worden ingericht dat u echt het gevoel heeft dat een tuinhuis een verlengstuk van uw huis is!

De inrichting van uw tuinhuis

Wilt u graag een tuinhuis gebruiken als verblijfsruimte, dan raden wij u aan om uw tuinhuis extra te laten isoleren. Simpelweg omdat de temperatuur ervoor zorgt dat u zich comfortabel voelt. Is het te koud dan wordt het snel onaangenaam en in de winterperiode is de juiste temperatuur natuurlijk een must. In onze tuinhuis-configurator kunt u uw tuinhuis zelf ontwerpen en bieden wij u de mogelijkheid om zelf aan te geven hoe u uw tuinhuis extra wilt laten isoleren.

Qua inspiratie voor de inrichting van uw tuinhuis houden wij een Pinterest account bij, met diverse ontwerpen en inrichtingen van tuinhuizen. Volg ons, en blijf op de hoogte van de nieuwste trends omtrent tuinhuizen.

                                                         

Tuinhuis met overkapping

Uitbreidingsmogelijkheden van uw tuinhuis zijn altijd mogelijk.  Wat denkt u van een tuinhuis met veranda? U kunt een mooi terras aanleggen waardoor onder de overkapping droog en beschut blijft zitten. Om ook bij kouder weer op het terras te kunnen zitten, is het raadzaam om terrasverwarming onder de overkapping te installeren. Ook een gezellige tuinhaard doet het altijd goed op het terras.

Indien u vragen heeft over de mogelijkheden van het plaatsen van een tuinhuis in uw tuin of de kosten hiervan neemt u dan even contact met ons op.

Postmus Tuinhuizen
Voorschoterweg 6a
2235  SH Valkenburg