Terug naar overzicht

Met een houten veranda is het dubbel genieten

Met een houten veranda is het dubbel genieten
De lente is zojuist begonnen. De warmte komt ons tegemoet en de zon laat de tuin weer langzaam stralen. Het is daarom het uitgelezen moment om uw tuinleven flink te verlengen. Want niets is fijner om tijdens de zomeravonden extra lang van uw tuin te genieten onder een houten veranda. Welke mogelijkheden biedt uw tuin voor een houten veranda?
 

Waarom kiezen voor een veranda in uw tuin?

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken waarvoor u een veranda wilt gaan gebruiken. Want wilt u graag het hele jaar door vertoeven onder de veranda? Of wilt u juist tijdens warme dagen beschut kunnen zitten in de tuin? Het doel wat u voor ogen heeft, bepaald de gehele constructie van de veranda.
 

De plek waar u de varanda wilt plaatsen is erg belangrijk. Wilt u graag lang van het zonnetje genieten tijdens de zomeravonden, dan raden wij u aan om uw veranda op het westen te zetten. Wilt u graag beschut zitten van de zon, dan raden wij u aan om de veranda te plaatsen op het zuiden. Hierdoor kan u regelmatig uit de wind van de warme tempratuur genieten. Het noorden en oosten heeft u tijdens de zomermaanden de meeste beschutting tegen de zon. Het is dan mogelijk dat het in de avonden wat af kan koelen, dit is tevens qua stand van de zon de minst geplaatste plek van een veranda.

Koop de veranda die voldoet aan uw wensen

Regeren is vooruitzien dus denk goed na over uw wensen. Waar moet uw veranda aan voldoen? Kies uw plek, bepaal de ruimte die u beschikbaar heeft en gebruik onze 3D configurator. Hiermee ontwerpt u uw veranda op maat en krijgt u een goed beeld van uw houten veranda.
 Wat kan Postmus-Tuinhuizen voor u betekenen?
Bij Postmus staat service centraal. We bouwen voor onze relaties en doen dat met passie en plezier. Tuinhuizen, carports en veranda’s (vast- of vrijstaand) zijn producten die enorm populair zijn en waar we veel bezoekers blij mee hebben gemaakt. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw terras of tuin? Kom dan langs in een van onze vestigingen met showroom. Wij luisteren graag naar de uw wensen en lichten u graag voor.

Ook kunt u bij ons m.b.v. onze 3D configurator uw eigen tuinhuis, blokhut of veranda ontwerpen.