Terug naar overzicht

Modern tuinhuis met overkapping

Modern tuinhuis met overkapping

Geniet het hele jaar van onze tuinhuizen

Bij Postmus zijn tuinhuizen en blokhutten beschikbaar in verschillende maten en wanddiktes.  Onze tuinhuizen hebben een wanddikte van 44  t/m 68 mm en zijn hiermee geschikt om het hele jaar te gebruiken.

Stel uw tuinhuis op maat samen met onze adviseurs

Een tuinhuis op maat brengt uw eigen smaak tot werkelijkheid in het tuinhuis. Zo heeft u de mogelijkheid om uw overkapping te voorzien van glazenschuifwanden. Hier zorgt u ervoor dat het uiterlijk van het tuinhuis een flinke moderne look krijgt. Maar het grootste voordeel is, dat uw tijdens de koudere helft van het jaar in zeer ruimtelijke en verlichte overkapping kunt zitten. Bent u benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk hier het overzicht van het aanbod van een tuinhuis met overkapping.

Isolatie van uw tuinhuis

Bij het ontwerpen van uw tuinhuis op maat, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw tuinhuis extra te isoleren. U heeft hier de mogelijkheid om zowel wand-, dak- en vloerisolatie te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de warmte in het tuinhuis nog beter bewaard blijft. Wanneer u veelvuldig gebruik wil maken van uw tuinhuis in de koudere maanden van het jaar adviseren wij om te kiezen voor gehele isolatie van uw tuinhuis. Hiermee zorgt u ervoor dat u optimaal kan genieten van de warmte in het tuinhuis.

                                                                   

Bent u op zoek naar een tuinhuis, veranda of een vakantiehuisje? Bij Postmus-Tuinhuizen bent u aan het juiste adres. U kunt zich alvast oriënteren op onze website en zelf een tuinhuis of blokhut  te ontwerpen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, en samen met onze adviseurs uw wensen bespreken en een tuinhuis of veranda latenontwerpen.