Terug naar overzicht

De komst van de zon betekent extra genieten van uw veranda

De komst van de zon betekent extra genieten van uw veranda

Bij het ingaan van de zomertijd wordt de klok een uur vooruit gezet. ’s Morgens blijft het langer donker maar ’s avonds blijft het langer licht. Ideaal in de zomer, zeker nu staat de zon vaak aan de hemel en betekent dit dus extra genieten van het buitenleven. De invloed van de zon is goed voelbaar in uw tuin.

Zon, heerlijke temperaturen en zelf laat op de avond nog heerlijk knus een wijntje in de veranda. U verlengt de dag als het ware. Precies waar de veranda voor bedoeld is.

 

Hoezo last van de wind?

Zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter kan het behoorlijk winderig zijn in Nederland. Het tuinleven is daarbij vaak wisselvallig. Eventueel kan u gebruik maken van glazen wanden tussen de steunpalen. 

De trend van 2018 om beschut in de tuin te zitten is toch wel de glazen wand. De glazen wand kan je zowel open als dicht doen en houdt het zicht in de tuin vrij. Het geeft u dus de kans om zowel tijdens warme als koude periodes van uw tuin te genieten. Bent u benieuwd hoe het glazenwand systeem wordt ingepast bij een veranda? Bekijk onderstaande foto en/of bezoek dan de showroom in Valkenburg om de veranda in real life te zien.
 

Uw houten veranda op maat

De maten van uw tuin en het budget zijn de belangrijkste factoren voor het samenstellen van een veranda. Bij Postmus-Tuinhuizen heeft u de keuze uit een bijzonder groot aantal standaard maten veranda’s. Daarnaast kan een veranda ook op maat worden gemaakt. U bepaald de grootte, kleur en daktype, zodat deze geheel in uw plaatje past!

 

Bent u op zoek naar een houten veranda op maat? Bij Postmus-Tuinhuizen bent u aan het juiste adres. U kunt zich alvast oriënteren op onze website en zelf een veranda  te ontwerpen. 

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, en samen met onze adviseurs uw wensen bespreken en een tuinhuis of veranda laten ontwerpen.