Terug naar overzicht

Tuinhuis op maat

Tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat in verschillende stijlen

De mogelijkheden van de verschillende stijlen tuinhuizen zijn oneindig. Van het daktype tot de kleur van het tuinhuis, we proberen een zo breed mogelijk aanbod te creëren zodat u uw eigen tuinhuis op maat kan samenstellen. Indien u tijdens het samenstellen van uw tuinhuis hulp nodig heeft staan wij u graag telefonisch te woord en in onze showroom altijd klaar voor uw vragen en/of opmerkingen.
Maak voor uw tuinhuis een keuze uit de gewenste materialen

Hout is de basis van ieder tuinhuis of blokhut alleen zijn er diverse mogelijkheden in de materialen om toe te passen. Zou heeft u o.a. de mogelijkheid om de afwerking van het materiaal van de wanden, deuren, ramen en dakbedekking aan te passen. Tevens kunt u in de 3D configurator ook direct zien waar het materiaal voor wordt gebruikt. Zo heeft u direct een indruk wat voor invloed het materiaal heeft op uw tuinhuis.

Kies de juiste afmetingen voor uw tuinhuis op maat

Niets is standaard bij Postmus-Tuinhuizen. Deze flexibiliteit is één van de belangrijkste succesfactoren in ons aanbod. Wij bieden u een unieke mogelijkheid om in onze configurator uw tuinhuis op maat te creëren. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om een 3D ontwerp van uw toekomstige tuinhuis te laten maken door ons.

                                                                  

Met onze ervaringen uit de praktijk en onze expertise helpen wij u graag met het samenstellen van uw tuinhuis op maat. Of het nu gaat om een tuinhuis met een zadeldak of een tuinhuis met een overkapping, bij Postmus bent u aan het juiste adres!