Terug naar overzicht

Wat kost een veranda?

Wat kost een veranda?

Nu we in Nederland steeds meer warme dagen krijgen én ook de temperatuur gemiddeld wat warmer wordt gaan we steeds eerder naar buiten. We gaan graag op pad maar het is natuurlijk ook heerlijk te genieten in je eigen tuin.

Wanneer kiezen voor een veranda?

Wie van heet buitenleven geniet en een eigen tuin heeft kiest er vaak voor een tuinhuis, blokhut of veranda aan te schaffen. Een veranda als verlengstuk van je huis is vaak een overkapping en een keuze die we veel tegenkomen. Toch is de losstaande veranda ook een populaire keuze. Het houdt de regen tegen, beschermt tegen de zon en zorgt, in het geval van een gesloten achterkant of zijkant, ook voor extra warmte in het voor- en najaar.

Het kopen van een veranda

Hoeveel kost het aanschaffen van een veranda?

Kijken we naar de kosten dan is het aanschaffen van een veranda een budgetvriendelijke oplossing. Natuurlijke is het afhankelijk van het gekozen model. De grootte, kwaliteit van de wanden, palen en de inrichting zijn direct van invloed op de prijs. U kunt kiezen om de veranda door gekwalificeerd personeel te laten bouwen maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de veranda als bouwpakket te laten afleveren en deze zelf op te bouwen. Veranda’s zijn er in verschillende prijsklassen afhankelijk  van de wensen en behoeften van de klant. Vanaf € 800,- als bouwpakket tot circa tienduizend euro compleet ingericht met deuren, dubbelglas,  vloer en geïsoleerde wanden.

De inrichting van een veranda is medebepalend voor de prijs

Welke type veranda schaf je aan?

Bij Postmus Tuinhuizen kijken we samen met u wat uw wensen zijn en kijken we ook gezamelijk naar uw tuin. Wat zijn de afmetingen, welke sfeer wilt u laten terugkomen, heeft u een jaren 30 woning of nieuwbouw etc. Wij adviseren u vervolgens over het type veranda dat het beste daarbij past zodat het binnen- en buitenleven op elkaar wordt afgestemd en het één geheel vormt waarin u jarenlang plezier van heeft.