Uw tuinhuis, in een geheel nieuwe tuin

In samenwerking met Postmus-Sierbestrating & Postmus-Vloertegels kunnen wij een geheel tuinontwerp maken in de lijn van uw tuinhuis! Zo brengen wij alles samen, om voor u de ideale tuin te creëren. Zo brengen wij geheel in kaart, wat de mogelijkheden zijn voor het nieuwe ontwerp van uw tuin.

                                          

"Uw wensen, zijn voor ons de inspiratie bron tot een uniek tuinontwerp"

Van uw wensen & onze expertise tot een 3D ontwerp van uw tuin
 

We beginnen eerst met een indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin en daarbij koppelend uw wensen vooraf over tegel, groen en tuinhuis keuze. Onze showroom in Valkenburg staat daarom ook vol met showtuinen, om u een goede indruk te geven wat de mogelijkheden zijn. Daarop volgend zullen onze ervaren tuin tekenaars een geheel nieuw ontwerp maken van uw tuin, door middel van een 3D tekening.

  • Uw wensen
  • Onze kennis
  • Nieuwste trends op tuin gebied

Wanneer u het nieuwe tuinontwerp onder ogen heeft gezien, komen we samen tot een eind schets. Waarbij alle mogelijkheden en keuzes zijn vastgezet, om uw tuinwens uit te laten komen. Dit moet leiden tot een reële prijs & hoogwaardige kwaliteit tuin. Waarbij onze hovenier partners de tuin vakkundig en zorgvuldig van ontwerp tot realiteit zullen maken.

Bent u toe aan een geheel nieuwe tuin?

Wij staan vrijblijvend voor u klaar, neem HIER contact met ons op of kom langs in onze showroom in Valkenburg(zh)