De tuinhuizen specialist in Zuid-Holland

Het  aanschaffen van een tuinhuis of blokhut is voor velen een keuze voor het buitenleven. Vaak wordt de veranda in de aanschaf van een tuinhuis of blokhut meegenomen, het zorgt er indirect voor dat u zich meer begeeft in de buitenlucht. U verlengt de avond eigenlijk! Komt er een kleine bui dan hoeft u niet direct naar binnen maar kunt u gezellig blijven zitten, wel zo fijn in een klimaat als het onze.

Ontwerp, bouw en levering van tuinhuizen

Postmus Tuinhuizen is onderdeel van de Postmus groep en gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van tuinhuizen in alle maten en stijlen. U vindt bij ons tuinhuizen en blokhutten met een plat dak, piramide dak, met overkappingen én natuurlijk met een veranda. Bovenal kunt u bij ons u tuinhuis of blokhut zelf op maat maken door gebruik te maken van onze eigen 3D configurator. Zo ontwerpt u uw eigen tuinhuis!

Het assortiment van Postmus Tuinhuizen

Naast tuinhuizen en blokhutten levert Postmus ook veranda's aan uw tuinhuis en vrijstaande veranda's. Veranda's die u in uw tuin kan plaatsen naar eigen inzicht. Uiteraard kunt u via onze configurator ook een veranda op maat maken. Zoekt u hulp hierbij of wilt u direct advies bij het maken van keuzes dan kunt een afspraak maken om dat samen met ons te doen in onze showroom in Valkenburg. Een veranda die we dan geheel passend maken bij de maten van uw tuin. 

Houten garages en carports zijn ook onderdeel van ons assortiment en net als onze tuinhuizen en veranda's worden deze gefabriceerd uit eersteklas vurenhout. Uiteraard hout dat PEFC en FSC is gecertificeerd!

Werkzaam in regio Duin- en Bollenstreek

Wij hebben onze hoofdvestiging met showroom in Valkenburg (Zuid-Holland) maar zijn daarnaast ook gevestigd in Lisse en Zwaanshoek.

Noordwijk Noordwijkerhout Katwijk
Sassenheim Voorhout Warmond
Lisse Lisserbroek De Zilk
Hillegom Teylingen Rijnsburg
 

Werkzaam in de Randstad

 
Aalsmeer Amstelveen Nieuw-Vennep
Haarlemmermeer Wassenaar Bloemendaal
Heemstede Haarlem Zandvoort
Oegstgeest Leiden Leiderdorp