Tuinhuis kopen in Lisse

De laatste jaren is de vraag naar tuinhuisjes en blokhutten enorm toegenomen. Uit de reacties van bezoekers aan onze showroom zien we dat mensen het leven in de buitenlucht graag willen verlengen. Vandaar ook dat er vaak wordt gekozen een tuinhuisje aan te schaffen in combinatie met een veranda.

Waarom kiezen voor een tuinhuisje?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een tuinhuisje. Voor opslag, voor een eigen plek, om een hobby uit te oefenen etc. Tuinhuisjes zijn er dan ook in vele soorten en maten. Bij Postmus adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen van iedere tuinhuis of blokhut.

Tuinhuisje kopen in Lisse

Een tuinhuisje met veranda

De keuze voor een tuinhuisje met veranda is erg populair. Mensen willen steeds meer naar buiten, genieten van de buitenlucht en de late avondzon in de veranda. Met een heater is het heerlijk warm en zijn de avonden in het najaar en de lente echt genieten!

De tuinhuis specialist in de regio

Bij Postmus proberen we onze dienstverlening en onze producten zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Kwaliteit en service staat bij ons  centraal, simpelweg omdat we er zeker van willen zijn dat u 100% plezier gaat beleven aan een tuinhuis, blokhut of veranda die u bij ons heeft aangeschaft. We adviseren u in het keuzeproces, ontwerpen het tuinhuis afgestemd op uw wensen en plaatsen het indien u dat wenst ook in uw tuin. Wilt de blokhut zelf plaatsen dan kan dat natuurlijk ook.

Tuinhuis kopen in Lisse

Woont u in Lisse en bent u geïnteresseerd in een tuinhuis, blokhut, overkapping of veranda kom dan langs in één van onze showrooms, vraag een offerte of bel voor het maken van een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u en de koffie staat klaar!