Van hout producent tot uniek tuinhuis

Postmus-Tuinhuizen biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een nette prijs. Wij maken gebruik van eersteklas vurenhout, dat afkomstig is uit de Noordelijk gelegen landen waar het klimaat koud is en bomen langzaam groeien. Hierdoor zitten de jaarringen korter op elkaar, wat het hout stabieler maakt. Al ons hout wordt in speciale droogkamers terug gedroogd tot circa 14-16% vochtigheid.
Daar door krimpt het hout minder, tevens onze leveranciers van het hout PEFC- en FSC-gecertificeerd.

We proberen bij Postmus continue innoverend te zijn, waarbij werken volgens het unieke ''Prima 3=1 systeem'. De wanden van dit systeem bestaan uit gefreesde wanddelen die perfect passen in de bijbehorende hoekstaanders. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant namelijk voorzien van aluminium inschuif strips. Dit systeem komt de sterkte en de duurzaamheid van het tuinhuis (bij alle weertypes) meer dan ten goede. Het 'Prima 3=1 systeem' is een zeer stabiele constructie. De wanden worden zonder spijkers en schroeven opgebouwd, waarbij rekening is gehouden met de werking van het hout. De tuinhuizen zijn op deze manier eenvoudig en snel op te bouwen.

Het Pro-systeem is het allernieuwste bouwsysteem van Postmus-Tuinhuizen. Pro-systeem tuinhuizen kenmerken zich door dikke palen van 14x14 cm. Hierdoor ontstaat een robuuste en moderne look. Wanddelen worden in sleuven in de voorgefreesde palen geschoven.

                                           

De 3D configurator

Wilt u uw tuinhuis, blokhut, veranda, carport of houten garage zelf ontwerpen? Via onze leverancier bieden wij een systeem aan, waarbij u uw tuinhuis geheel zelf kan ontwerpen. Van de kleur tot aan de diepte en de breedte, alles is mogelijk.

Wanneer u in contact komt met ons, bieden wij een vrijblijvende service aan die ondersteuning geeft voor de praktische zaken omtrent het ontwerp van de tuinhuis in uw tuin. Onze gespecialiseerde adviseurs nemen samen alle mogelijkheden met u door, zodat er een goed beeld kan worden geschetst wat het eind resultaat kan worden.

Dus bekijk ons gehele aanbod op onze website of neem contact op voor een offerte en evt. vragen of ontwerp geheel zelf in de 3D configurator