Tuinhuizen

Wij hebben tuinhuizen & blokhutten voor u in alle soorten en maten. De gebruiksvriendelijke en compacte tuinhuizen zijn ideaal voor bijvoorbeeld gebruik van opslag en/of hobbyruimte. Maar uiteindelijk bepaalt u wat het doeleinde is voor uw eigen tuinhuis of blokhut. Vanuit de ‘’Ontwerp zelf’’ button zijn alle aanpassingen mogelijk op uw eigen tuinhuis of blokhut! Wilt u gebruik maken van onze persoonlijke kennis, dan kunnen wij samen met u het ideale tuinhuis creëren, neem HIER contact met ons op!

  • Moderne en strakke uitstraling
  • HR++ dubbelglas
  • Glazen schuifdeuren
v.a. € 8900, -
3500 m2 verwarmde Showroom & 15 modellen op voorraad
KOM LANGS

Voorschoterweg 6a · 2235 SH · Valkenburg

OPENINGSTIJDEN per locatie

- Valkenburg
- Lisse
- Zwaanshoek

Klantbeoordelingen
Schrijf een beoordeling ›
8.2

Alle blokhutten & tuinhuizen

Maak uw tuin compleet met een blokhut of tuinhuis van Postmus-Tuinhuizen. Heeft u extra opbergruimte nodig? Of toch een mooie hobbyruimte om in alle rust te kunnen klussen? De mogelijkheden voor een blokhut of tuinhuis zijn oneindig.

Blokhut

De blokhut en een tuinhuis worden vaak gezien als dezelfde producten, alleen is er wel degelijk een verschil tussen deze twee producten. De blokhut geeft een veel robuustere uitstraling en wordt op een andere manier gebouwd.

Tuinhuis

Een tuinhuis geeft meer een klassieke uitstraling, de rondingen van het gebouw zijn daarom strak afgerond. Daarbij is er net als de blokhut vele mogelijkheden om het tuinhuis uw eigen te maken.

Voordelen van Postmus-Tuinhuizen

Wist u dat uw blokhut of tuinhuis geheel zelf kan ontwerpen in de 3D configurator? Daarbij heeft u onder andere de mogelijkheid om een daktype, wandkleur of grootte te kiezen. Een blokhut of tuinhuis als praktische opberg- of leefruimte, op maat gemaakt voor u.